Recent toegevoegd

Nooit iets missen.

Onderstaand vind je een overzicht van onderwerpen die wij recentelijk hebben toegevoegd. Wil je regelmatig tips ontvangen? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Laatste regionieuws

Toeristengids Julianadorp, Den Helder en Huisduinen

13 december 2017 - Volop informatie over Julianadorp, Den Helder en Huisduinen Elke zomer strijkt een groeiend aantal van tienduizenden toeristen neer in Julianadorp aan Zee. Door deze ontwikkeling en de ‘zin’ om de ‘gewilde’ informatiegids die in het verleden bezoekers wegwijs maakte in deze contreien nieuw leven in te blazen, heeft Studio Kisteman het initiatief genomen om een toeristengids uit te geven met specifieke informatie over Den Helder, Julianadorp aan Zee en Huisduinen. Met ondersteuning van Citymarketing Den Helder en dankzij de adverteerders is de gids inmiddels ...

Laatste regionieuws

Lichtkunstroute Den Helder

13 december 2017 - In de maanden december en januari zal er net als vorig jaar op de gevel van de V&D een mooie lichtprojectie verschijnen. Het thema dit jaar is ‘Vertrekken en terugkomen’. Steden zijn plaatsen van komen en gaan, havensteden des te meer. Soms komen mensen in grote aantallen binnenstromen en stromen later weer weg, als eb en vloed. Soms voor langere tijd zoals in de Tweede Wereldoorlog, vanwege langdurige bombardementen, soms voor kortere tijd, zoals met de vissersboten en de marineschepen. Juist deze beweging van ‘vertrekken en terugkomen’ vinden kunstenaars ...

Evenementen

Oogst- en Pompoenfair

12 december 2017 - Behalve een groot aanbod van pompoenen en kalebassen, staan er ca. 100 stands met verkoop van onder meer tuinplanten, bloembollen, tuinbeelden, keramiek, jam, honing, zuivel, brood specialiteiten, tuinmeubelen, tuingereedschap, huis- en tuinaccessoires, Er worden demonstraties gegeven in o.a. bloemschikken, schapen drijven, schilderen, spinnen, manden vlechten, oude ambachten, pompoenkerven, zalm roken, schilderen, keramiek en kaarsen maken. Speciaal voor kinderen is er broodjes bakken, gips beschilderen, sieraden maken, schminken, dierententoonstelling en nog veel meer.

Campings

Camping Golfzang

12 december 2017 - Voor een ongedwongen en aangenaam verpozen.

Evenementen

Kerstwandeltocht op Wieringen

12 december 2017 - Wie 2e kerstdag even lekker wil uitwaaien, kan de wandelschoenen aantrekken en gezellig meelopen met de kerstwandeltocht over Wieringen van Sport Nu Westerland. De tocht is inmiddels een traditie geworden en wordt voor de 6e keer georganiseerd. Er is keus uit 2 afstanden, 7,5 km. en 10 km., welke beiden over de westkant van het voormalig eiland Wieringen gaan. De route voert u over een glooiend landschap, over schelpenpaadjes en kronkelweggetjes, langs oude boerderijtjes en tuunwoallen.

Evenementen

Tour de Lasalle

12 december 2017 - De Tour de Lasalle werd voor het eerst gereden in 1955 en in 2018 is alweer de 65e editie. In de loop der jaren is de oudste wielerkoers van de Kop van Noord-Holland uitgegroeid tot één van de sportiefste hoogte punten in de gemeente Den Helder en omliggende gemeenten.

Vakantiewoning/appartement

Hoeve Landzicht

11 december 2017 - Boerderij Hoeve Landzicht heeft prachtig uitzicht over natuurgebied het Zwanenwater en grenst aan ons Duynpark. Hier verblijft u met maximaal 16 personen. Met zeven slaapkamers en vier badkamers kunt u hier perfect verblijven met bevriende gezinnen of de hele familie. Vossehoeck I, II en III; deze appartementen zijn onderdeel van boerderij Hoeve Landzicht en kunnen afzonderlijk gehuurd worden van vier tot acht personen.

Groepsaccommodaties

Zuidwester

11 december 2017 - Zuidwester is geschikt voor 18 personen. Deze groepsaccommodatie is tevens op de Uitlandseweg in Callantsoog, net als de boerderij Hoeve Landzicht en ons Duynpark. De grote groepsruimte met voldoende zitplaatsen voor iedereen is ideaal voor een uitgebreide lunch, gezellige spelletjes middag of het avondmaal. Hier kunt u perfect terecht voor een familiereünie of met uw vriendengroep.

Vakantiewoning/appartement

Duynsuites aan Zee

11 december 2017 - De compleet verzorgde tweepersoons Duynsuites aan Zee hebben de allermooiste ligging in Callantsoog om te genieten van een puur verblijf aan het strand. Geniet van het adembenemend uitzicht vanaf uw terras over het natuurgebied. De suites grenzen aan de strandopgang en liggen om de hoek van het sfeervolle dorpsplein van Callantsoog. Alle suites zijn voorzien van ruime living, boxspringbed, badkamer met douche en keuken.

Campings

Camperplaats Korenmolen de Hoop

11 december 2017 - In het molenterrein van Korenmolen de Hoop is geïnvesteerd in 14 camperplaatsen die nagenoeg het gehele jaar geopend zijn. De kosten voor een camper met 2 personen bedraagt € 15,-- per nacht. Dit is inclusief afvoer vuilwater, afvoer chemisch toilet, afname elektriciteit, WIFI en inname schoonwater. Tevens hebben wij camera toezicht. Huisdieren toegestaan. De exploitatie van het camperterrein en de molen wordt volledig verzorgd door vrijwilligers, ten gunste van de exploitatie van de monumentale graanmolen uit het jaar 1631.

Campings

Camping Eindeloos

11 december 2017 - Tussen het dorp ’t Zand en de badplaats Callantsoog in Noord-Holland, aan het einde van een doodlopende weg bevindt zich de minicamping / boerencamping Camping Eindeloos. Op de camping zijn 25 plaatsen voor campers, caravans en tenten beschikbaar.

Vakantiewoning/appartement

Duynpark Het Zwanenwater

11 december 2017 - Duynpark het Zwanenwater is een kleinschalig park op loopafstand van het strand. U slaapt in een bijzonder sfeervolle lodge of gave tipitent. Hier kunt u samen genieten van slow cooking op de houtkachel. Na een dagje strand even heerlijk opfrissen bij de buitendouche. Kinderen voelen zich welkom en hebben in de omgeving voldoende ruimte om te ontdekken en te spelen.

Groepsaccommodaties

Sandepark XL bungalow

6 december 2017 - Boek nu dit schitterende XXL huis in Groote Keeten. Een recentelijk nieuw opgeleverd huis voor maar liefst 12 personen. Met 5 slaapkamers, 2 badkamers en een strak afgewerkte woonkamer is dit vrijstaande huis ideaal voor een gezellige week weg met familie of vrienden. Het huis is gelegen op het park Sandepark, dit is binnen 500 meter van zee.

VVV Cadeaubon acceptanten

Boekhandel Plukker

5 december 2017 - Boekhandel Plukker is een uitgebreide boek en kantoorboekhandel die drie panden beslaat in het centrum van Schagen. Het is een van de oudste bedrijven van Schagen en sinds generaties een familiebedrijf. Naast boeken heeft Plukker ook ansichtkaarten, tijdschriften, cadeau-artikelen,, spellen en nog veel meer in het assortiment. In het CultuurCafe van Plukker kan je een heerlijk kopje koffie of thee drinken en er vinden vele culturele activiteiten plaats die bezocht kunnen worden.

Groepsaccommodaties

Groepsverblijf De Overnachting

5 december 2017 - Groepsverblijf “De Overnachting” is op het lijf geschreven voor de echte levensgenieters. Er kan op bijzondere wijze overnacht en genoten worden. Wat dacht je van een eigen bioscoopje? En niet zomaar eentje! De stoelen komen rechtstreeks uit oude Royal Filmtheater in Schagen, waarmee ik mijn eigen ‘Tuschinski’-sfeer (art-deco) heb gecreëerd. Laat de kinderen genieten van een kinderfilm, terwijl je geniet van een hapje en een drankje aan de bar in de uitgebreide leefkeuken.