Recent toegevoegd

Nooit iets missen.

Onderstaand vind je een overzicht van onderwerpen die wij recentelijk hebben toegevoegd. Wil je regelmatig tips ontvangen? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Evenementen

Darts4KiKa

16 augustus 2017 - 27 augustus 2017 wordt de vierde editie van het Darts4KiKa straattoernooi gehouden! Een gezellig en sportief darttoernooi in de open lucht wat volledig in het teken staat van het goede doel om geld in te zamelen voor KIKA.

Historische gebouwen

Vuurtoren de Lange Jaap

16 augustus 2017 - De langste gietijzeren vuurtoren van Nederland. Niet te bezichtigen. In 2014 heeft een aantal dorpsbewoners van Huisduinen het initiatief genomen om rondom de vuurtoren een informatiebord en een paar bankjes neer te zetten. Dat is uiteindelijk gerealiseerd: bij de entree van de vuurtoren staat momenteel een informatiebord over de geschiedenis van de Lange Jaap, er staan picknickbankjes en een paal met QR-code waarbij men terecht komt op de site van Oneindig Noord-Holland, met een uitgebreide omschrijving over de vuurtoren De Lange Jaap.

Overige

De Kneppeltuin, plukken in de pluktuin

16 augustus 2017 - Zin in een leuk lekker, leerzaam en gezond uitstapje? Op ons bedrijf kunt u genieten van fruit, rust en ruimte, koffie met wat lekkers in de sfeervolle druivenkas en ook nog zelf fruit en bloemen plukken. Van begin mei t/m eind sept. verkopen we onze heerlijke op milieuvriendelijke wijze geteelde aardbeien Ook is er een zelfpluktuin waar vele soorten bessen, frambozen en bramen geplukt worden of een mooi veldboeket. Pluktijden : juli, aug en sept. In de zomervakantie( regio Noord) kunnen er ook aardbeien geplukt worden.

Campings

Camping Corfwater

16 augustus 2017 - Verscholen tussen de Pettemer Duinen en de Hondsbossche Zeewering ligt Camping Corfwater. De zee en het strand op amper 100 meter, omgeven door bossen en duinen met daarachter het mooiste bloembollengebied van Nederland, geven het karakter van de camping weer. De camping biedt tevens een fietsverhuur.

Openingstijden & adressen

Toeristisch Informatie Punt Camping Corfwater

16 augustus 2017 - Bij de receptie van Camping Corfwater vindt u een toeristisch informatie punt. Voor de openingstijden verwijzen wij u naar de website.

Bungalowparken

Recreatiepark De Watersnip

16 augustus 2017 - Op de Watersnip staat ons Bungalowpark in Noord Holland, met bungalows geschikt voor 4 tot 6 personen. Zowel voor jong en oud is er op bungalowpark de Watersnip in Noord Holland van alles te beleven. Ons bungalowpark ligt direct aan de zee en bestaat uit 60 luxe bungalows. De bungalows zijn vrijstaand en volledig ingericht. U heeft een ruime tuin op het zuiden en zowel een binnen- als buitenhaard.

Campings

Recreatiepark De Watersnip

16 augustus 2017 - De Watersnip is een populair vakantie- en bungalowpark in Noord-holland met een 5 sterren camping. Geschikt voor jong en oud. We geloven in een persoonlijke benadering met gasten en hechten veel waarde aan een schone en nette omgeving. U kunt heerlijk genieten van het strand, de zee en bosrijke omgeving. Volledig voorziene 5 sterren camping met zwembad. Afstand tot het strand: 1,5 kilometer. De Watersnip biedt de mogelijkheid om een fiets te huren bij onze fietsverhuur. De fietsen zijn het hele seizoen te huur en natuurlijk voorzien van handige fietsstoeltjes voor uw kinderen.

Vakantiewoning/appartement

Duynpark Het Zwanenwater

16 augustus 2017 - Duynpark Het Zwanenwater staat volledig in het teken van beleven. Denkt u aan slapen in een bedstee, koken op een houtkachel, douchen in een buitendouche, bubbelen in een houtgestookte hottub? De lodges zijn voor 6 of 8 personen.

Congres & Vergaderen

Golf & countryclub Regthuys

11 augustus 2017 - In het plaatsje Winkel, centraal in de kop van Noord-Holland, aan de provincialeweg N242 en nabij de A7 en A9 is Golf + Countryclub Regthuys gelegen. In 2006 zijn de eerste 9 korte holes en driving range geopend. In 2007 zijn de eerste 9 lange holes naar ontwerp van golfbaan- en landschapsarchitect Alan Rijks geopend. De golfbanenbouwer is AHA de MAN. Regthuys is hierdoor een volwaardige 18 holes par 71 golfbaan met de eerste par 6 van Nederland. Golfbaan Regthuys heeft de ondernemersprijs 2013 gewonnen van de Bedrijven Groep Niedorp.

Congres & Vergaderen

Bezoekboerderij "Leven van de wind"

11 augustus 2017 - Proef de gastvrijheid van het boerderijleven! Wilt u met uw eigen ogen zien hoe een moderne boer werkt? Wij stellen ons bedrijf graag voor u open. Wij hebben een heel traditioneel agrarisch bedrijf met aardappelen, uien, tarwe en suikerbieten. Maar daarnaast zijn we energieleverancier. Er draait een 0,9 megawatt windmolen en er liggen 180 zonnepanelen op het dak van de schuur. Wilt u met eigen ogen zien hoe onze producten groeien? Of bent u juist nieuwsgierig naar al die moderne technologieŽn?

VVV Cadeaubon acceptanten

Kwekerij Bloeiers

10 augustus 2017 - Bloeiers is een kwekerij in Slootdorp (Wieringermeer) waar in het voorjaar eenjarige zomerbloeiers geteeld worden, en in het najaar bijzondere siervruchten. Bij Bloeiers koopt u de producten direct vanuit de kwekerij. Vanaf dit voorjaar zijn de kassen uitgebreid tot een oppervlakte van 9500 m2. Kom gerust eens kijken in onze vernieuwde kwekerij en verbaas u over de keuze! Kijk voor de openingstijden op www.bloeiers.nl

Congres & Vergaderen

De Rijd

10 augustus 2017 - Een stijlvol, intiem restaurant met uitstraling. Lekker eten in een relaxte ambiance. Een goede kaart met diverse specialiteiten zorgen voor een verrassend hoog niveau. Het verrassingsmenu is heel erg populair, maar ook de wijnkaart doet velen verrassen. Onze huiswijnen importeren we zelf uit ItaliŽ en Spanje. Ook voor de lunch biedt restaurant De Rijd verrassend veel mogelijkheden, zowel binnen als op het terras. Belt u wel even om te reserveren.

VVV Cadeaubon acceptanten

Landal Beach Resort Ooghduyne

9 augustus 2017 - Landal Beach Resort Ooghduyne ligt in het noordelijkste stukje Noord-Holland, tegen Julianadorp aan Zee. Het park bestaat uit villa's, appartementen en strandhuisjes en heeft een eigen golf -en tennisbaan. Ook kunt u hier fietsen huren. Het hele jaar door geniet u hier van water, natuur en oer-Hollandse stadjes. De afstand tussen het brede zandstrand en het bungalowpark is slechts 1 kilometer. Deze veelzijdige omgeving krijgt in het voorjaar nog eens extra kleur door de omringende bloembollenvelden.

Vakantiewoning/appartement

Zoute Bries - Karnemelkplaats

4 augustus 2017 - B&B Zoute Bries bevindt zich op het terrein van minicamping de Karnemelkplaats. Het oude werkmansboetje achter de Karnemelkplaats, gerenoveerd in de sfeer van vroeger met het oude granieten aanrechtje en kaasplanken op de vloer. Hier zijn de bedjes gezellig opgemaakt en het moderne houtkacheltje brand. Zoute Bries is een 2 persoons huisje waar een potje gekookt kan worden en " 't oude huisie" (toilet)nog in tact is gebleven. Maar ook de luxe van TV, WiFi en een Senseo niet ontbreken.

Vakantiewoning/appartement

Seinpost 14

3 augustus 2017 - Zeer sfeervolle compleet ingerichte bungalows tot 4 personen op slechts 100 meter van het strand. De bungalow ligt op een kleinschalig bungalowpark met eigen strandopgang en ruime parkeerplaats. Callantsoog is een leuke badplaats waar altijd leven is het hele jaar door. In de zomer kunt u bijvoorbeeld surflessen nemen of Blowkarten. Ook vindt er iedere woensdag een braderie plaats. De bungalow heeft als extra een infra rood sauna en een open haard. Honden zijn welkom bij ons, maximaal twee per bungalow. Onze prijzen zijn All In met eindschoonmaak & toeristenbelasting. Een hond is 25 euro per